Välj en sida

Snickare Ånge

Välkommen till Agges bygg Fränsta AB vi är ett litet byggföretag som har snickare som sköter det mesta i Ånge.

Vi hanterar det mesta

Välkommen till Agges bygg Fränsta AB, vi är ett litet byggföretag som utför det mesta inom bygg. Behöver du hjälp med renovering, tillbyggnad eller takarbeten så sköter vi det. Vi jobbar alltid med kommunikation med dig som kund för ett så bra resultat som möjligt efter dina önskemål. Vi prioterar ett kvalitativt arbete med en personligt och förstaklassig service.

Att välja rätt byggfirma kan vara ett stort och svårt beslut, Vi på Agges bygg ser det som en möjlighet att anställa oss för era projekt stora som små, vi utför det mesta inom bygg och vi ser till att förverkliga dina drömmar till verklighet. Med oss kan ni känna er i trygga händer.

Tveka inte att höra av er om ni behöver hjälp med ett projekt eller två. Vi kommer att finnas till hands under hela projektets gång.

Snickare Matfors

Snickare Ånge

Vi renoverar efter dina drömmar och förvandlar det till verklighet i Ånge och dess omnejd. Vi utför det mesta inom bygg. Oavsett vilken omfattning det har kommer vi alltid leverera med precision och kvalité.

Små & stora uppdrag

Vi utför det allt från små korrigerar till stora tillbyggen och kompletta arbeten. Vare sig om det är små lister runt fönster till stora tillbyggen av hus så hanterar vi det mesta. 

Nöjda kunder

Vårt mål är tydligt och vi eftersträvar alltid att våra kunder ska vara nöjda med vad vi har åstadkommit. Det är därför vi jobbar mycket med en god kommunikation och service för att säkerställa att vi har gjort ett bra jobb.